Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bornoz aldığını görmek

Rüyada bornoz aldığını görmek

Rüyada bornoz aldığını görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bornoz aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Rüyada bornoz aldığını görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalettir.

Rüyada siyah bornoz görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli bornoz görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor bornoz görmek ölümcül hastalıklara işaret, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulur.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek işlerin daha kötüye gideceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine inanılır.

Rüyada pembe bornoz görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada bornozlu erkek görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bornoz hediye almak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments