Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böreklik yufka görmek

Rüyada böreklik yufka görmek

Rüyada böreklik yufka görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına yorulur.

Rüyada böreklik yufka gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada yufkadan börek yaptığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yufka böreği görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada yufkadan börek yapmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yufka börek yemek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada yufka börek yapmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada böreklik yufka görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yufkadan börek görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yufka börek görmek beklediklerini duyacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments