Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufkadan börek görmek

Rüyada yufkadan börek görmek

Rüyada yufkadan börek görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet eder.

Rüyada yufkadan börek gördüyseniz:

  • Tavsiyeler aklınıza yatarsa, sizin için olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yufkadan börek yapmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalet eder.

Rüyada böreklik yufka görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada yufkadan börek yaptığını görmek elindekileri de kaptıracağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada yufkadan börek görmek isteklerinin yerine geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada yufka börek yemek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yufka böreği görmek karın artacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yufka börek yapmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yufka börek görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments