Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufka börek yapmak

Rüyada yufka börek yapmak

Rüyada yufka börek yapmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yufka börek yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Rüyada yufkadan börek yapmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Rüyada yufka börek yapmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yufka börek görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada böreklik yufka görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yufkadan börek yaptığını görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalettir.

Rüyada yufka börek yemek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yufkadan börek görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yufka böreği görmek herkesin takdirinin toplanacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments