Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı börek yemek

Rüyada tatlı börek yemek

Rüyada tatlı börek yemek hasta ise şifa bulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı börek yemek gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Rüyada pasta börek tatlı yemek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı börek yemek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada börek ve tatlı yemek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada börek tatlı yemek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, başarının düşeceğine delalet eder.

Rüyada börek ve tatlı görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş börek yemek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına inanılır.

Rüyada yufka börek yemek geniş ve bol rızık elde edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şekerli börek yemek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, söylediklerinin çıkacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments