Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına hazırlamak

Rüyada kına hazırlamak

Rüyada kına hazırlamak zarar verici olaylar yaşanacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada kına hazırlamak gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada kına hazırlamak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kahvaltı hazırladığını görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada valizini hazırlamak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret eder.

Rüyada damat bohçası hazırlamak emrinde insan çalıştıracağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Rüyada yemek masası hazırlamak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Rüyada bebek maması hazırlamak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tez hazırlamak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments