Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valizini hazırlamak

Rüyada valizini hazırlamak

Rüyada valizini hazırlamak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada valizini hazırlamak gördüyseniz:

  • Eğlendiğiniz şeyleri karlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada başkasının valizini hazırlamak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Rüyada valiz hazırlamak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolculuk için valiz hazırlamak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada valizini hazırlamak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada valiz hazırladığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada valizini alıp gitmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada valizini unutmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine valiz vermek bereketin ve karın artacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments