Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta börek hazırlamak

Rüyada pasta börek hazırlamak

Rüyada pasta börek hazırlamak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, günahkâr olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, ünleneceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada pasta börek hazırlamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Rüyada pasta börek hazırlamak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada börek hazırlamak zamandan da kar edeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada pasta hazırlamak uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada pasta börek çörek görmek borçlarının azalacağına, çok rahat bir nefes alacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına rivayet eder.

Rüyada pasta börek kek görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada pasta börek pişirmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta börek ikram etmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada pasta börek dağıtmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments