Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek hamuru görmek

Rüyada börek hamuru görmek

Rüyada börek hamuru görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada börek hamuru gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada börek hamuru açmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına tabir olunur.

Rüyada su böreği hamuru görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada hamurla börek yapmak geçim kaygısı duymayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Rüyada börek hamuru görmek araba alınacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur börek görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamurdan börek yapmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada böreklik hamur açmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments