Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo yazma görmek

Rüyada bordo yazma görmek

Rüyada bordo yazma görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo yazma gördüyseniz:

  • Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada bordo yazma görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, mevlit okutacağına, sağlığından olacağına rivayet eder.

Rüyada bordo yilan görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo battaniye görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo başörtü görmek eşlerin ayrılacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bordo palto giymek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo etek giymek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk elbise giymek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada bordo bereli asker görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments