Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renk görmek

Rüyada bordo renk görmek

Rüyada bordo renk görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, geçmişi unutup geleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işarettir.

Rüyada bordo renk gördüyseniz:

  • Bazı konuların, planların veya projelerin çok fazla üzerine düşüyor olabilirsiniz.

Rüyada bordo renk ceket giymek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bordo renk perde görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kötülüklerden uzak olacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine işaret eder.

Rüyada bordo renk yorgan görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalettir.

Rüyada bordo renk gömlek görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada bordo renkli araba görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo renkli yatak örtüsü görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bordo renk araba almak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada bordo renk ayakkabı görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments