Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo ayakkabı almak

Rüyada bordo ayakkabı almak

Rüyada bordo ayakkabı almak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kendi hataları ile yüzleşeceğine, zenginleşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada bordo ayakkabı giymek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada bordo ayakkabı almak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk ayakkabı görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo arabaya binmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, borçların gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada bordo etek giymek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına alamet eder.

Rüyada bordo şal görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine işarettir.

Rüyada bordo koltuk görmek işlerin de hafifleyeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada bordo kıyafet görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments