Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo çorap görmek

Rüyada bordo çorap görmek

Rüyada bordo çorap görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, takdir edileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, tatsızlıklar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bordo çorap gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Rüyada bordo çorap görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada bordo görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo kazak giymek bunun kendisi için büyük şans olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo perde görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk gömlek görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada bordo etek giymek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo çiçek görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bordo nişanlık giymek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments