Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo çarşaf görmek

Rüyada bordo çarşaf görmek

Rüyada bordo çarşaf görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada bordo çarşaf gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada bordo çarşaf görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada bordo çanta görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, deneyim kazanacağına inanılır.

Rüyada bordo çizme görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, akıl vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo çiçek görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, torunlarına dahi yeteceğine alamet eder.

Rüyada bordo renk görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada bordo tuvalet giymek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işlerinin gerileyeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo pijama görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aşık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo halı görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, huzurlu, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments