Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo halı görmek

Rüyada bordo halı görmek

Rüyada bordo halı görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, başarısının düşeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalettir.

Rüyada bordo halı gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bordo halı görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk halı görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bordo kazak giymek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, şansının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada bordo taşlı yüzük görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına inanılır.

Rüyada bordo çorap görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo nişanlık giymek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo ruj görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo kravat görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments