Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo araba görmek

Rüyada bordo araba görmek

Rüyada bordo araba görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere yorulur.

Rüyada bordo araba gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada bordo arabaya binmek iflas edeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada bordo renkli araba görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada bordo renk araba almak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine delalet eder.

Rüyada bordo araba görmek işlerinin açılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bordo araba sürmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bordo yazma görmek yanlış kişilere denk geleceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo ayakkabı giymek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet eder.

Rüyada bordo hırka görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, çok hayır duası alacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments