Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo abiye görmek

Rüyada bordo abiye görmek

Rüyada bordo abiye görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, zor durumlarda kalacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo abiye gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada bordo abiye görmek bereketin geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalet eder.

Rüyada gri abiye görmek harama göz dikmeyeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil abiye görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada turuncu abiye giydiğini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada abiye giydiğini görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada abiye elbise diktirmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada pembe abiye elbise görmek ilim irfan öğreneceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil abiye giymek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments