Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil abiye görmek

Rüyada yeşil abiye görmek

Rüyada yeşil abiye görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil abiye gördüyseniz:

  • Belli fırsatları değerlendirebilmek için organize olmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil abiye giymek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil abiye görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk abiye giymek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada abiye yakalanmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah abiye giymek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiye sarılmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada abiye elbise almak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yenilenme yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi abiye elbise giymek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments