Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri abiye görmek

Rüyada gri abiye görmek

Rüyada gri abiye görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çirkin sözler işitileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada gri abiye gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada gri abiye görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada abiye denemek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada abiye bakmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerin bozulacağına işarettir.

Rüyada yeşil abiye görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Rüyada pembe abiye elbise görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalettir.

Rüyada abiye elbise giydiğini görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, terfi alamayacağına, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada abiye elbise bakmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz abiye giymek hep onlara layık olmaya çalışacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments