Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu terlik görmek

Rüyada boncuklu terlik görmek

Rüyada boncuklu terlik görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu terlik gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Rüyada boncuklu terlik görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hızlanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuk dağıtmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih boncuk toplamak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden boncuk almak tebrik edileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments