Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu takılar görmek

Rüyada boncuklu takılar görmek

Rüyada boncuklu takılar görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boncuklu takılar gördüyseniz:

  • Evinizde belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada boncuk takı görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada takı boncuk görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu takı görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, onunla yeniden kavuşacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuktan takılar görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada boncuklu takılar görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada takı satın almak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş takı bulmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada ziynet takı görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments