Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş takı bulmak

Rüyada gümüş takı bulmak

Rüyada gümüş takı bulmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çalıştığına değeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş takı bulmak gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Rüyada gümüş takı bulmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gümüş takı satmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş takı toplamak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük takıp çıkarmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada gümüş takı hediye almak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kısmetinin artacağına alamet eder.

Rüyada gümüş takı görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş takı görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın gümüş takılar görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments