Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı satın almak

Rüyada takı satın almak

Rüyada takı satın almak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada takı satın almak gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Rüyada takı satın almak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takılmamış kapı görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada serum takılı görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine delalettir.

Rüyada altın takı seti takmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, maddi durumun düzeleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işarettir.

Rüyada yüzük takıp nişanlanmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada takı küpe görmek ticaret sektörüne atılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, saygın biri olacağına yorulur.

Rüyada altın takı bulmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takı hediye etmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments