Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı boncuk görmek

Rüyada takı boncuk görmek

Rüyada takı boncuk görmek planlarının gerçekleşeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, ele geçen kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takı boncuk gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada boncuk takı görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada boncuklu takılar görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada boncuktan takılar görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takı boncuk görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada boncuklu takı görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Rüyada takı almak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah takı takmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, işveren pozisyonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takı taktığını görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments