Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuktan takılar görmek

Rüyada boncuktan takılar görmek

Rüyada boncuktan takılar görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, paraya ve mala kavuşacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına alamet eder.

Rüyada boncuktan takılar gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada boncuklu takı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takı boncuk görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalettir.

Rüyada boncuk takı görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, resmi bir göreve getirileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuktan takılar görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, kucaklaşacağına delalettir.

Rüyada boncuklu takılar görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada gümüş yüzük takıp çıkarmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, mutluluğunun katlanacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün takı görmek saygın biri olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada takı altın görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments