Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk kusmak

Rüyada boncuk kusmak

Rüyada boncuk kusmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalettir.

Rüyada boncuk kusmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada boncuk kusmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, günbegün kötüleşeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada boncuktan bileklik görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, onların mutlu haberlerini alacağına delalettir.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet eder.

Rüyada beyaz boncuk toplamak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk topladığını görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada boncuk işleme görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments