Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol yüzük takmak

Rüyada bol yüzük takmak

Rüyada bol yüzük takmak hak yolundan ayrılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada bol yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol yüzük takmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol alyans takmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada bol yüzük taktığını görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet eder.

Rüyada bol yüzük görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir işe girileceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğün bol olduğunu görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments