Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol yemek görmek

Rüyada bol yemek görmek

Rüyada bol yemek görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol yemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada bol bol meyve yemek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol yemek yemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, bazı adımlar atacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada bol bol çikolata yemek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bol bol yemek yapmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol çeşit yemek görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hakkını alacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bolca yemek görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bolca çikolata yemek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet eder.

Rüyada bolca tatlı yemek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments