Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol inek görmek

Rüyada bol inek görmek

Rüyada bol inek görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol inek gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Rüyada bol inek görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bolca kağıt para görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hep dua edeceğine delalet eder.

Rüyada bol bol meyve görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol çeşitli yemek görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada bol pantolon giymek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Rüyada bolca kusmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, borcunun da hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol toprak görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sarsılacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments