Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol elbise görmek

Rüyada bol elbise görmek

Rüyada bol elbise görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada bol elbise gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Rüyada beyaz bol elbise giymek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bol elbise almak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada bol elbise görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sağlığının kötüye gideceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah bol elbise giymek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işarettir.

Rüyada bol elbise giymek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada bol altın görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, önünün açılacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bol yemek yemek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments