Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol karınca görmek

Rüyada bol karınca görmek

Rüyada bol karınca görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol karınca gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada bolca karınca görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, saadetinin yükseleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol karınca görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet eder.

Rüyada bol yüzük takmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bol gelen yüzük takmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret eder.

Rüyada bol köpüklü türk kahvesi içmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada bolca para görmek gelirinden yana memnun olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet eder.

Rüyada bol alyans görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada bol bol yumurta görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments