Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşup oynamak

Rüyada koşup oynamak

Rüyada koşup oynamak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, fikirlerinin can bulacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine inanılır.

Rüyada koşup oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Rüyada koşup oynamak hayatından nefret duygusunu atacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşup kaçmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada koşu yarışı kazanmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşu yarışında birinci gelmek imkanlarının genişleyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada koşu yarışında olmak işlerin yoluna gireceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, amacına ulaşabileceğine delalettir.

Rüyada koşu yarışını kazanmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşup sarılmak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işarettir.

Rüyada koşucu olmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments