Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boks yapmak

Rüyada boks yapmak

Rüyada boks yapmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada boks yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Rüyada boks yapmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada boks eldiveni görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada boks maçı görmek şansa, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına rivayet eder.

Rüyada yazma kenarı yapmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada evinde temizlik yapmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada duvar badana yapmak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada açılış yapmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolculuk yapmaktan vazgeçmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments