Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu bez görmek

Rüyada boklu bez görmek

Rüyada boklu bez görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boklu bez gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Rüyada boklu bez görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ihanete uğrayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada boklu bebek bezi görmek bedeninin de iyileşeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada boklu bez yıkamak prestij sahibi olunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sofra bezi almak darp edileceğine, işlerin iyiye gideceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adetli bez görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, ona göre davranacağına yorulur.

Rüyada bebek bezi takmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada temiz adet bezi görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments