Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin bezini değiştirmek

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, nasibin bollaşacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada bebek bezi değiştirmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, kötü ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin bezini değiştirmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine alamet eder.

Rüyada bez değiştirmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments