Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek bezi satın almak

Rüyada bebek bezi satın almak

Rüyada bebek bezi satın almak ticarette şansının yaver gideceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ona göre davranacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bebek bezi satın almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Rüyada bebek bezi satın almak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet eder.

Rüyada sofra bezi satın almak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret eder.

Rüyada bez bebek görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, eline büyük paralar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli bebek bezi görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Rüyada bezli bebek görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, yenileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments