Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek bezi vermek

Rüyada bebek bezi vermek

Rüyada bebek bezi vermek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, zenginliğinin süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bebek bezi vermek gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Rüyada bez bebek yapmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yeni projelere atılacağına inanılır.

Rüyada bebek bezi almak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işarettir.

Rüyada kirli bebek bezi görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek bezi temizlemek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek bezi vermek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, yeni bir hayat kurulacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada boklu bebek bezi görmek sevinç dolu haberler alacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments