Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bohçacı görmek

Rüyada bohçacı görmek

Rüyada bohçacı görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, maddi güç elde edeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bohçacı gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada beyaz bohça görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Rüyada bohça açmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada bohçada altın görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada bohça taşımak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maceralara atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bohça görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, prestij kazanacağına inanılır.

Rüyada elinde bohça görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine bohça vermek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damat bohçası hazırlamak mutlu günler yaşanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments