Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bohça almak

Rüyada beyaz bohça almak

Rüyada beyaz bohça almak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz bohça almak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Rüyada beyaz bohça görmek işlerini yoluna koyacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bohça almak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada elinde bohça görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada bohça hazırlamak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz bohçası görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, daha güzelleşeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine alamet eder.

Rüyada bohçada altın görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına delalet eder.

Rüyada siyah bohça görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada çeyiz bohçası hazırlamak sorunlarının çözümünde destek olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments