Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan ip çekmek

Rüyada boğazdan ip çekmek

Rüyada boğazdan ip çekmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan ip çekmek gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada boğazından ip çekmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan ip çekmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada boğazına ip dolamak zor günlerden geçeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada boğazdan ip çıkarmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazından kıl çekmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına alamet eder.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin arasından ip çekmek evi kendisinin çekip çevireceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan ip çekmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments