Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumdan balık tutmak

Rüyada akvaryumdan balık tutmak

Rüyada akvaryumdan balık tutmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kişinin evlatlarının artacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada akvaryumdan balık tutmak gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada akvaryumdan balık tutmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryum balık tutmak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine inanılır.

Rüyada akvaryumda yavru balıklar görmek başarılı ve kazançlı olacağına, huzurlu, mutlu olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet eder.

Rüyada balık akvaryum görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumda balıklar görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalettir.

Rüyada akvaryumdaki balıkların öldüğünü görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, donanımlı kılacağına, maddi yükünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü akvaryum balık görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş akvaryum balığı görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments