Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bağışlamak

Rüyada altın bağışlamak

Rüyada altın bağışlamak zorlanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, çok büyük borçlar alacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, amaçlardan sapmaya, kötü durumlara düşeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına inanılır.

Rüyada altın bağışlamak gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada altın bağışlamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada böbrek bağışlamak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan bağışlamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada böbreğini bağışlamak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kitap bağışlamak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada organ bağışlamak dertlerin günden güne daha da artacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuran bağışlamak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kişinin hayatının değişeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karaciğerini bağışlamak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments