Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada organ bağışlamak

Rüyada organ bağışlamak

Rüyada organ bağışlamak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada organ bağışlamak gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Rüyada organ bağışlamak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Rüyada kuran bağışlamak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karaciğerini bağışlamak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada kitap bağışlamak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada altın bağışlamak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada böbreğini bağışlamak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada para bağışlamak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments