Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan kan geldiğini görmek

Rüyada boğazdan kan geldiğini görmek

Rüyada boğazdan kan geldiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, doğru olanı seçeceğine, her zaman sevgi göreceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Rüyada boğazdan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Rüyada boğazdan kan geldiğini görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ağzından kan geldiğini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine delalet eder.

Rüyada parmağından kan geldiğini görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hoşgörülü biri olunacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada rahminden kan gelmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnından kan geldiğini görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarından kan geldiğini görmek onlarla gönül birliği edeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden kan geldiğini görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments