Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz ağrısı görmek

Rüyada boğaz ağrısı görmek

Rüyada boğaz ağrısı görmek büyük hatalar yapacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaz ağrısı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada boğaz ağrısı görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş ağrısı görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sırt ağrısı çekmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, şansa, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalp ağrısı görmek kariyer sahibi olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bel ağrısı hissetmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, kötü noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağrı hissetmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada diş ağrıması görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments