Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp ağrısı görmek

Rüyada kalp ağrısı görmek

Rüyada kalp ağrısı görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayatının zorlaşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, yarasını saracağına, beklenen mirasın alınacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kalp ağrısı gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Rüyada kalp ağrısı görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp ağrısı çekmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi ağrıyan birini görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada diz ağrısı çekmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek ağrısı görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, alkış alacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada ağrı duymak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş ağrısı çekmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasık ağrısı görmek kararlarına saygı duyulacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, kendi bildiğini okuyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments