Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş ağrısı görmek

Rüyada baş ağrısı görmek

Rüyada baş ağrısı görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş ağrısı gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada baş ağrısı çekmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, güzel davetler alacağına işarettir.

Rüyada baş ağrısı görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok ağrı çekmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diz ağrısı çekmek geçimin kolaylaşacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret eder.

Rüyada ağrıyan dişi çektirmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın ağrısı çekmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, nitelik ve farklılık geleceğine delalet eder.

Rüyada ağrı çektiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, huzurun kaçacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ağrı görmek maddi durumun düzeleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments