Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini suda boğarak öldürmek

Rüyada birini suda boğarak öldürmek

Rüyada birini suda boğarak öldürmek stres içinde günler geçireceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada birini suda boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Rüyada suda boğarak öldürmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini suda boğarak öldürmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada boğarak köpek öldürmek aşının da çoğalacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğayı öldürmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yolunun açılacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada adamı boğarak öldürmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeği boğarak öldürmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bir insanı boğarak öldürmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada boğarak yılan öldürmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments