Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara boğa görmek

Rüyada kara boğa görmek

Rüyada kara boğa görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara boğa gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Rüyada kara boğa görmek arzularına kavuşacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen boğa görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada boğa ve inek görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğa satmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada koşan boğa görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı boğa görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments