Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada ablasıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada ablasıyla kavga ettiğini görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, şansının artacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, işinde ustalaşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, adının fesada karışacağına yorulur.

Rüyada ablasıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada ablasıyla kavga ettiğini görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, saygınlığının artacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ablasıyla kavga etmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, saygın biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ablayla kavga etmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, geleceğin güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kavga etmeye gitmek kısmetlerinin bol olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada akrabasıyla kavga ettiğini görmek aydınlık bir döneme girileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada bir çiftin kavga ettiğini görmek huzurunun bozulacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına alamet etmektedir.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek kazancın günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments